18 Aralık 2018 Salı

Ataşehir Barbaros Varyap Meridian Perde Hizmeti

Ataşehir Barbaros Varyap Meridian Perde Hizmeti

İstediğiniz bütün perde seçeneklerini bir araya getirebilen ve bu kategoride profesyonel çözüm seçenekleri kolay bir şekilde gerçekleştiren Armoni Perde, sektöründe yeni ürün seçenekleriyle mükemmel tasarımlara imza atmaktadır. Yeni model perde seçenekleri, diğer perde seçeneklerine göre farklı özellikleri bir arada bulundurmaktadır. Tül perde seçenekleri, zebra stor perde seçenekleri ve jaluzi perde seçenekleri, özel tasarım özellikleriyle satılmaktadır.
Varyap Meridian Perde Zebra Stor Perde Tasarımları
Perdede yeni bir anlayış meydana getiren, iki renkli olduğu için Zebra adını alan bu etkili ürünler, resimli ve geometrik şekilli modelleriyle, estetik görselliği oldukça farklıdır. İki katlı olan bu perdeler, kendi etrafında dönerek fonksiyonel özellik kazanmaktadır. Varyap Meridian Perde kategorisinde üretilen bu ürünlerde, tül kısımları görünür özelliklere sahiptir. Koyu kısımlar karşıdan görüntü vermemektedir. Koyu kısımlar simli veya düz renkli olabilmektedir. Ayrıca tek renkli seçenekler de bulunmaktadır. Pencerenin üst kısmındaki çıkıntıya monte edilen bu perdeler, pratik kullanım seçeneğine sahiptir. Güncel kullanım özellikleriyle tercih edilen bu ürünler, yeni modellerle alıcı bulmaktadır.
Varyap Meridian Perde Tül Perde Tasarımları
Tüller, perdeleri tamamlayan estetik ve zarif ürünleridir. Evlerin en nazik ve en narin eşyası olan bu ürünler, mekanların şık ve zarif görünmesinde birinci derecede etkilidir. Pratik kullanım özellikleriyle tercih edilen Armoni Perde tülleri, stor perde seçenekleriyle uyumlu özelliklere sahiptir. Daşardan görünmeyi engelleyen özel tasarım seçenekleri, güneşi önleyen özel renkler, hijyenik tasarım özellikleri, modern mobilya seçenekleriyle uyumluluk ve kullanım kalitesi, bu ürünlerin tercih edilmesinde birinci derecede etkili olmuştur.
Varyap Meridian Perde Jaluzi Perde Tasarımları
Uygun fiyat avantajına sahip özel ürün seçenekleri, pratik kullanım özelliklerini bir araya getirmektedir. Jaluzi perde ürünleri içerisinde en önemli seçenekleri bir araya getiren Armoni, bu kategoride yeni ürünleri kapınıza getirmeye devam etmektedir. Yere paralel olarak tasarlanan ince çubuklardan oluşan jaluzi perde, tek hareketle açılmaktadır. Tek hareketle kapanan bu perdeler, kolay silinebilir özelliklere sahiptir. Modern dekorasyon tasarımlarının en önemli seçeneklerinden biri olan bu ürünlerde, yeni modeller ve yeni tasarım seçenekleri, istediğiniz kaliteli kullanım özelliklerini bir araya getirecektir.