25 Ağustos 2018 Cumartesi

Blackout Stor Perde

Blackout Stor Perde


Karartma perde adıyla anılan blackout stor perde sistemleri, ortamın tamamen karartılması gereken durumlarda tercih edilir. 0 ışık geçirmeme özelliğine sahip kumaşlar, 3 kat olup aynı zamanda alev tutmayan yapıya sahiptir. Sır ile kaplanmış kumaşlar, ışık geçirmeme özelliğine sahip olduğu için renk ve desenlerde herhangi bir solmanın yaşanmadığı ürünler uzun ömürlüdür.
Kapandığı zaman ortamın tamamen kararmasını sağlayan perdeler sayesinde, iç mekanlarda istenen koruyuculuk en üst seviyede sağlanır. Laboratuvardan dersliğe, toplantı odasından hastaneye kadar pek çok farklı kullanım alanına sahip olan modeller, kolay temizlenir ve kullanır.
İhtiyaca Özel Kullanım Özelliği
Blackout stor perde kullanılan alanlarda günün 24 saati karanlık bir ortam isteniyorsa tek perde kullanımı uygundur. Buna karşılık, geçici bir karartmaya ihtiyaç duyulan alanlarda en az iki modelin bir arada kullanılması gerekir. Karartma ihtiyacı ortadan kalktığı zaman perde yukarıya toplanarak dekoratif modelleri kullanıma sokulur.
Elle kontrol edilebildiği gibi motorlu olarak da kullanılabilen modeller, istenen ölçü ve renklerde üretilebilir. Ortalama ömrü en az 8 yıl olan perdeler, iç mekanda kullanıma uygundur. Açma ve kapama işlemi sırasında kayma yapmayan ve sağlam bir şekilde sarılan ürünler, kuru temizleme yapılarak temizlenebilir. 20 renge kadar geniş bir renk kartelasına sahip olan ürünler en çok, bebek odasında, ebeveyn yatak odasında, toplantı salonlarında, okullarda ve sağlık kurumlarında ışıksız bir ortam ihtiyacında kullanılırlar.
Işığı Kontrol Ederken İç Dekorasyonu Tamamlayın!
Işığı kontrol ederken aynı zamanda da iç dekorasyonu tamamlama fırsatı yaratan blackout stor perde sistemleri, duvar-cam mesafesi dikkate alınarak özel ölçülerle üretilir. Uyku kalitesini artırırken, dikkatin toplanması gereken durumlarda da kullanılan karartma stor perde çeşitleriyle, yaz ve kış mevsiminde ısı korunması da maksimum seviyede sağlanır. Zincir yönü kullanıcı tarafından değiştirilebilen modellerin etek ucuna dilimli kesimler ya da farklı aksesuarlar eklenebilir.
Işık yalıtımının istendiği odalar için ideal bir çözüm sağlayan modeller, kornişe kolay bir şekilde monte edilebilir. Mekanizma, kutu, zincir, kesim ve aksesuar alternatifleri ihtiyaç ve zevke göre özel olarak ayarlanacak modeller sayesinde dışarıdan içeriye girecek ışık engellenirken oda içindeki mahremiyette tam anlamıyla sağlanır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder