1 Mart 2016 Salı

YENİ MODEL ZEBRA PERDELER


Yeni model zebra perdeler çözgü de kullanılan iplerin özelliği sayesinde ve kapamak açmak için devamlı hareket ettiğinden, zebra perdeler, üzerinde çok fazla kir barındırmamaktadır. Ancak temizlemeniz gerektiğinde yine de perdeyi tamamen çıkarmadan, buharlı ütü yardımıyla temizlemeniz daha doğru olacaktır, zira bir kere çıkarılarak temizlenmiş perde eski görüntüsünü koruyamayabilir.

Zebra perde montajı duvara tavana ve stor perde gibi korniş üzerine yapılmaktadır. Eğer elinizden basit işler geliyorsa, herhangi bir usta çağırmadan internet üzerinden izleyerek korniş üzerine zebra montajını kendiniz kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yeni model zebra perdeler satın alırken mekanizmalarının uzun ömürlü olmasına dikkat edilmesi ve hatta satıcıdan arızalara karşın belirli bir süre için garanti istenmelidir. Evinize daha modern bir hava katmak istiyorsanız, ister mevcut mobilyalarınız da yenilenmek, isterseniz de tüm dekorasyonunu değiştirmeniz esnasında size zebra perde kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Evinizde huzurlu ve mutlu günler geçirmeniz dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder