24 Şubat 2018 Cumartesi

Renkli ve Göz Alıcı Perde Çeşitleri

 Renkli ve Göz Alıcı Perde Çeşitleri


Perdecilik sektörünün yeni yıldızı olan ve iki renkli özelliği ile meşhur olan zebra perde seçenekleri, işverenlerin ve ev hanımlarının yeni tercihi haline gelmiştir. Özel salon çalışmalarının ve toplantı salonlarının yeni tercihi olan bu ürün, oldukça kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahiptir. Teknik özellikleriyle, görsel yapısıyla ve kolay temizlenir özellikleriyle, eski perde kültürünü tamamen ortadan kaldırmaktadır. Ev hanımları için son derece zor olan ve pahalı temizlik maddeleri ile temizlenen eski kumaş perdeleri, yerini iki üç yılda bir temizlenen ve pahalı temizlik maddesi istemeyen zebra perde çeşitlerine bırakmıştır.
Renkli ve Göz Alıcı
Göz alıcı özellikleriyle, satışa sunulan bu perdeler, pliseli, iki renkli, karartma ve benzeri kategorilerde kullanılmaktadır. Düz renk, simli ve resimli özellikleriyle, mobilyalarınızla, halılarınızla ve duvar kağıtlarınızla birebir uyumlu özelliklere sahiptir. Teknik özellikleriyle tercih edilen bu ürünler, her yıl yeni renk, desen ve tasarım kategorisinde satışa sunulmaktadır. Ev hanımlarının yeni tercihi olan bu perdelerle, yeni tasarımları kolay bir şekilde tercih edebilirsiniz.
Profesyonel dekorasyon çalışmalarında tercih edilen bu ürünlerde, yeni resimli modeller büyük ilgi görmüştür. Kız kulesi, İstanbul manzarası, deniz manzarası ve benzeri birçok manzara seçenekleri, bu ürünle birlikte evinize girmiştir. Salon dekor çalışmalarında özel dolaplar, mobilyalar, halılar ve duvar kağıtları, belli bir renk tonunda seçilmektedir. Bu perde tercihinde de bu renk tonları dikkate alınarak, uyumlu ve göze hoş gelen bir salon dekoru oluşturulabilir.
Fonksiyonel Özellikleri
Yeni bir perde modası meydana getiren bu ürünler, yan kısımda bulunan ip sayesinde, kolaylıkla açılıp kapanmaktadır. Bu ipi çektiğiniz zaman perde rulo etrafında hareket etmektedir. Rulo etrafında hareket ederken, üstteki perde ile alttaki perde, renkleri sayesinde fonksiyonel özellikleri bir arada bulundurmaktadır. Koyu renkler üst üste getirilince perde açılmaktadır. Farklı renklerin üst üste getirilmesiyle birlikte, perde kapanmaktadır.
Karartma kategorisindeki ürünler ise, daha çok toplantı ve seminer odası kategorisinde tercih edilmektedir. Özel sinevizyon ve projeksiyon gösterileri için özel olarak tercih edilmektedir. Zebra perde ürünlerindeki renk çeşidi oldukça fazladır. Seçim yapmak için en iyi seçenek, online siteye girmektir. Online siteye girip, yüzlerce ürünü tek tek inceleme fırsatı bulabilirsiniz.


18 Şubat 2018 Pazar

Her Zevke Ve Her Mekana Uygun Stor Perdeler


Her Zevke Ve Her Mekana Uygun Stor Perdeler

İç mekan dekorasyonunda her detay önemlidir. Mobilyaların seçiminden, duvar renklerinin uyumuna kadar her detay incelenmelidir. Evde kullanılacak ev tekstil ürünlerinin ev dekorasyonu ile uyumlu ve kaliteli malzemelerden üretilmiş olması önemlidir. Evin iç dizaynına estetik ve güzellik katan stor perde incelikle düşünülerek seçilmelidir. Ürünün özellikle zebra modelleri hem çeşitleri hem de ayrıca güneşlik gerektirmemesi nedeniyle cazip bir üründür. Özel mekanizmaları ile kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün, aynı zamanda kumaş özellikleri ile de avantajlıdır. Pamuklu kumaş, polyester, şantuk ve keten kumaş seçenekleri ile her zevke uygun renk ve deseni bulmak mümkün olmaktadır. Perdenin seçilmesi ve montajı için satış sırasından ve satış sonrasında firma desteği bulunmaktadır.
Özellikleri Nelerdir?
Ürün kumaş özellikleri ile çeşitlilik göstermektedir. Pamuklu ve keten kumaşlı olanlar yıkamaya uygun değildir. Polyester ve şantuk kumaştan üretilenler yıkamaya uygun ve dayanıklı ürünlerdir. Önemli olanı ev, ofis, okul vs. kullanılacak mekana en uygun olanı seçmektir. Perde seçimi sırasında şıklık ve kullanım kolaylığı göz önünde bulundurulmalıdır. Ürünün fiyatı da bütçe açısından oldukça önemlidir. Uygun fiyata hizmet veren firmalar vardır. Satış esnasında ve satış sonrasında ürünün montajı ile ilgili teknik destek firma tarafından sağlanmaktadır.
En uygun stor perde seçimini yapmak için bazı detaylara dikkat edilmelidir: Kalite, uygun fiyat, marka özellikleri avantajı göz önünde bulundurulmalıdır. Uygun özelliklere sahip bir ürün; okul, devlet dairesi, otel, lojman vs. gibi birçok özel ve devlet kuruluşları için kullanım kolaylığı ve uygunluk açısından güvenle seçilebilmektedir.
Çeşitleri Nelerdir?
Her zevke ve her mekana uygun stor perde bulmak mümkündür. Ahşap stor perde, bambu, çizgi karakter, file, pliseli, ekru, karartmalı, dar ve geniş bordürlü, dantelli, Fransız dantelli, kelebek detaylı, pamuklu vs. çeşitleri ile yüzlerce çeşit renk ve model çeşitliğine ulaşılmaktadır. Mekanizması sayesinde uygun kullanım özelliğine sahip, dayanıklı ve silinebilir özelliği olan tüm ürünler kolaylıkla her mekanda uygun olacaktır. Seçim yapılırken model ve renkten ziyade kumaş kalitesine dekorasyon ile uyumuna kolay temizlenme gibi özelliklerine dikkat edilmelidir. Satın alınırken ürün hakkında detaylı bilgi alınmalıdır.


10 Şubat 2018 Cumartesi

Stor Perdede Estetik Modeller


Stor Perdede Estetik Modeller

Perde, evin ve ofisin mahremiyetini koruyan eşyalardır. Eski perde sistemlerinde, düğme ve korniş sistemi, ev hanımlarını ve ofis elemanlarını uğraştıran malzemelerdi. Stor Perde yan kısmındaki ipiyle kullanılan perde çeşitleridir. Bu perdelerin kolay açılır ve kapanır özelliği nedeniyle tercih edilmektedir. Desenli ve resimli modelleri, evinizin havasını mükemmel hale getirebilir. Karartma, pliseli ve düz renk seçenekleri de tercih edilmektedir.
Renk ve Desen Seçenekleri
Halı, mobilya, duvar ve diğer malzemelerin renk ve desen özellikleriyle, bu ürünlerin renk ve desen özellikleri uyumlu olduğu zaman, dekoratif yapı olarak oldukça kaliteli bir görünüm meydana gelmektedir. Aradığınız etkili yöntemleri bir araya getiren stor perde seçeneklerini, internetten kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Kargo seçenekleri, ödeme seçenekleri ve daha bir çok seçenek, bu ürünlerin satış özellikleri içerisinde yer almaktadır.
Kir Tutmaz
Özel yüzey yapısı, klasik perde seçeneklerine nazaran çabuk kir tutmaz. Kolay silinebilen bu ürünler, kuru temizleme ile temizlenebilmektedir. Yıkanabilir özellikleriyle pahalı temizlik ürünlerine gerek kalmadan temizliği yapılabilmektedir. Renk yapısı güneş ışınlarına dayanıklıdır. Soğuk ve sıcak havanın kırılma özelliklerine karşı dayanıklı yapısal özellikleri de oldukça farklıdır.
Stor perde ürünlerindeki renk ve desen çeşitliliği, her yıl yenilenmektedir. Yenilenen bu perde modelleriyle, eviniz için, ofis ve iş yerleriniz için istediğiniz modelleri elde edebilirsiniz. Temizlenme sorunu olmayan bu ürünler için özel temizlik maddeleri kullanılmamaktadır. Normal sabunlu su seçenekleriyle, banyoda yumuşak fırçalarla temizlenebilmektedir. Kullanışlı mekanizmasıyla bu sektörün örnek ürünleri içerisinde yer almaktadır. Yeni nesil perde kültürünün en iyi ürünleri içerisinde yer almaktadır.
Ürün özellikleri bakımından etkili ve kullanışlı özelliklere sahip olan bu dekorasyon malzemeleri, özel ve etkileyici bir ortam oluşturmak için en iyi seçenekler içerisinde yer almaktadır. Kumaş yapısı, üst kısımdaki tambur yapısı, yan kısımdaki ipleri ve özel çark sistemi, kolay kullanım özelliklerini bir araya getirmektedir. Teknik özellikleriyle kolay kullanışlı perde kategorisindeki bu tasarımları, bütün mekanlarda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kumaş yapısı uzun yıllar kullanılabilir. Uzun ömürlü yapısıyla tercih edilen bu ürünler, istediğiniz özelliklere sahiptir. Sararma gibi durumlardan tamamen uzak olan bu ürünler, kolay montaj özelliklerine sahiptir.

3 Şubat 2018 Cumartesi

Zebra Perde Ve Sağladığı Kolaylıklar

Zebra Perde Ve Sağladığı Kolaylıklar

Perde Seçiminde Son Moda: Zebra
Perde, bir evin içini dışarıya yansıtan bir araçtır. Bunun için çeşitli desen ve renklerde perde kullanmak oldukça önemli hale gelmiştir. Ve ayrıca perde kullanımı ile ilgili de oldukça yeni ürünler tasarlanmaya da devam edilmektedir. Bu kapsamda çalışmalar sonucunda oldukça iyi sonuçlar elde edilmeye başlanmıştır. En son moda haline gelen ve kullanım alanı oldukça fazlalaşan zebra perde evlerde, işyerlerinde, ofislerde vb. daha birçok ortamda kullanılmaktadır. Bu perdelerin en büyük özelliğinden birisi pencerenin olduğu duvarı tamamen işgal etmemesi ve sadece pencereyi kapsayacak şekilde monte edilip kullanılabilmesidir.
Bir diğer özelliği ise renk ve desen çeşitliliğin oldukça fazla olmasıdır. Her zevke uygun desenler her geçen gün daha fazla geliştirilerek kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Ayrıca bu perdeleri kullanmanın sağladığı faydalardan birisi de klasik perdelerdeki gibi boydan boya korniş kalabalığı olmamasıdır. Ve duvarların delinip tahrip edilmesini de gerektirmeyecek bir kullanımı vardır.
Avantajlı Ve Hesaplı Perde
En büyük avantajı sökülerek yıkanabilmesi olan zebra perde ürünleri yıkandıktan sonra yerine tekrar takılarak kururken de kullanılabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca sadece yıkama değil silme işlemleri de yapılabildiğinden oldukça avantajlı bir perde türüdür. Evlere ya da işyerlerine modern görünüm kazandırmak isteyenlerin çokça tercih ettiği zebra perde insanlara birden çok seçim olanağı da sağlamaktadır. Piyasada birden çok perde çeşidi bulunmaktadır. Bu perdeler kalite kalite çeşitlilik gösterdiğinden perde alımında kaliteli olmasına dikkat edilmelidir.
Fiyatları da oldukça uygun olan bu perdeler her kesimden insana da hitap etmektedir. Ayrıca son yıllarda genel olarak ev ve işyerlerine bakıldığında bu perde türüne daha sık rastlanılmaktadır. Kalitenin yanında ödenecek tutarında önemli olduğu göz önünde bulundurulduğunda birçok insan için bu perde tercih sebebi olacaktır. Bu perdelerin bir diğer kullanım açısından kolaylığı ise tül perde kullanımı da gerektirmemesidir.

Perdenin orijinalinde bulunan tül kısmı kullanıldığı alana güneş girmesi istenildiğinde ya da dışarıya bakılmak istenildiğinde şerit şeklinde perde ve tül aynı anda kullanılabilmektedir. Ve bu da ayrıca hir tül perde masrafı gerektirmediği gibi perdenin estetiğini de bozmamaktadır.