24 Şubat 2018 Cumartesi

Renkli ve Göz Alıcı Perde Çeşitleri

 Renkli ve Göz Alıcı Perde Çeşitleri


Perdecilik sektörünün yeni yıldızı olan ve iki renkli özelliği ile meşhur olan zebra perde seçenekleri, işverenlerin ve ev hanımlarının yeni tercihi haline gelmiştir. Özel salon çalışmalarının ve toplantı salonlarının yeni tercihi olan bu ürün, oldukça kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahiptir. Teknik özellikleriyle, görsel yapısıyla ve kolay temizlenir özellikleriyle, eski perde kültürünü tamamen ortadan kaldırmaktadır. Ev hanımları için son derece zor olan ve pahalı temizlik maddeleri ile temizlenen eski kumaş perdeleri, yerini iki üç yılda bir temizlenen ve pahalı temizlik maddesi istemeyen zebra perde çeşitlerine bırakmıştır.
Renkli ve Göz Alıcı
Göz alıcı özellikleriyle, satışa sunulan bu perdeler, pliseli, iki renkli, karartma ve benzeri kategorilerde kullanılmaktadır. Düz renk, simli ve resimli özellikleriyle, mobilyalarınızla, halılarınızla ve duvar kağıtlarınızla birebir uyumlu özelliklere sahiptir. Teknik özellikleriyle tercih edilen bu ürünler, her yıl yeni renk, desen ve tasarım kategorisinde satışa sunulmaktadır. Ev hanımlarının yeni tercihi olan bu perdelerle, yeni tasarımları kolay bir şekilde tercih edebilirsiniz.
Profesyonel dekorasyon çalışmalarında tercih edilen bu ürünlerde, yeni resimli modeller büyük ilgi görmüştür. Kız kulesi, İstanbul manzarası, deniz manzarası ve benzeri birçok manzara seçenekleri, bu ürünle birlikte evinize girmiştir. Salon dekor çalışmalarında özel dolaplar, mobilyalar, halılar ve duvar kağıtları, belli bir renk tonunda seçilmektedir. Bu perde tercihinde de bu renk tonları dikkate alınarak, uyumlu ve göze hoş gelen bir salon dekoru oluşturulabilir.
Fonksiyonel Özellikleri
Yeni bir perde modası meydana getiren bu ürünler, yan kısımda bulunan ip sayesinde, kolaylıkla açılıp kapanmaktadır. Bu ipi çektiğiniz zaman perde rulo etrafında hareket etmektedir. Rulo etrafında hareket ederken, üstteki perde ile alttaki perde, renkleri sayesinde fonksiyonel özellikleri bir arada bulundurmaktadır. Koyu renkler üst üste getirilince perde açılmaktadır. Farklı renklerin üst üste getirilmesiyle birlikte, perde kapanmaktadır.
Karartma kategorisindeki ürünler ise, daha çok toplantı ve seminer odası kategorisinde tercih edilmektedir. Özel sinevizyon ve projeksiyon gösterileri için özel olarak tercih edilmektedir. Zebra perde ürünlerindeki renk çeşidi oldukça fazladır. Seçim yapmak için en iyi seçenek, online siteye girmektir. Online siteye girip, yüzlerce ürünü tek tek inceleme fırsatı bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder