3 Mart 2018 Cumartesi

Yeni Moda Perdeler

Yeni Moda Perdeler


Temizlik sorunu olmayan bütün eşyalar, bu gün ev hanımlarının gözdesi haline gelmiştir. Bu ürünlerden biri de zebra perde ürünleridir. Bu ürünün temizlenme sorunu yoktur ve oldukça kaliteli kullanım özelliklerine sahiptir. Kiri dışarıda tutan özel kaplaması, silinebilir özelliklere sahiptir. Temizlenebilir özelliği sayesinde, banyoda yıkanabilir. Teknik özellikleriyle tercih edilen bu ürünler, istediğiniz mükemmel özellikleri bir araya getirmiştir. Temizleme işlemlerinde, perdenin katlanması, üst kısmındaki özel kaplamanın kırılmasına neden olur. Sonuçta perde kullanılmaz hale gelebilir. Bu nedenle yıkama işlemlerinde, rulo şeklinde açıp kapatmak gerekir. Resimli ve desenli özellikleriyle göz kamaştıran bu perde ürünleri, yeni nesil perde seçeneklerini sizler için değerlendirmektedir.
Fonksiyonel Özellikler
Özel çark sistemi ile meydana getirilen ve yan kısımdaki ipin yukarı ve aşağı çekilmesi ile hareket eden bu pratik perde ürünleri, zamanınızı ve paranızı size bırakmaktadır. Estetik özellikleriyle göz dolduran bu ürünlerle, harika dekorasyon çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz. Zebra perde seçeneklerinde profesyonel çözümleri tercih edenler için en iyi tercihtir. Toplantı salonları, ofisler, mescitler, evler ve daha benzeri bir çok mekan, bu perdelerle şenlenmektedir. Güneşlik ve tül özelliklerini aynı anda kullanma fırsatı veren bu ürünle, paranız cebinizde kalacaktır. Çamaşır makinesine atmadığınız için su ve elektrikten tasarruf edeceksiniz. Ayrıca pahalı deterjanlara da vereceğiniz paralardan da kurtulacaksınız.
Desen, Renk ve Yüzeysel Özellikler
Renk özellikleriyle ve desen özellikleriyle büyük bir ilgi ile karşılanan, kullanım özellikleri bakımından büyük bir kullanım kolaylığı sergileyen zebra perde seçenekleri, kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Profesyonel kullanım özellikleriyle tercih edilen bu ürünler, ikili renk tasarımı nedeniyle bu ismi almıştır. İstediğiniz renk özelliklerini bir araya getiren bu perde ürünü, simli, karartma ve pliseli gibi birçok kategoride satışa sunulmaktadır. Açık renk kısmı tül olan ve koyu renk kısmı güneşlik olan bu perdeler, iki rulo arasında hareket etmektedir. Bu hareket esnasında bu tüllü kısımla koyu renk kısım, perdenin fonksiyonel özelliğini meydana getirmektedir. Kumaş özelliğine sahip perdelerdeki yıkama, ütülenme, korniş arızaları ve düğme takma gibi birçok sorun, bu perdelerde söz konusu değildir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder