22 Mart 2018 Perşembe

Stor Perdeyle Rahat Edin

Stor Perdeyle Rahat Edin


Ev eşyaları içerisinde özel bir yere sahip olan perdeler, dışarıdan görünmemenizi sağlamaktadır. Ayrıca güneşin zararlı ışınlarından sizi korumaktadır. Pencereyi açtığınız zaman, içeri hava girerken, perdeler sayesinde dışarıdan görünmezsiniz. Böylece evinizde rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Perdelerin montajı, temizliği ve ütüsü, oldukça zor olduğu için, bayanlar perde temizleme işlerinde, büyük bir zaman kaybı yaşamaktadır. Bu nedenle storperde seçenekleri, eski perdelere nazaran, daha büyük bir ilgi görmüştür. Bu perdelerin büyük ilgi görmesinin nedeni, kolay montaj, kolay temizleme ve ütüsüz kullanım özellikleridir.
Temizleme işlemi yılda veya iki yılda bir yapılmaktadır. Kendinizi temizleyebilirsiniz ancak temizletmek isterseniz, kuru temizleme firmalarına verebilirsiniz. Kendiniz temizleyeceğiniz zaman, banyo veya benzeri yerlerde, bu perdeyi rulo şeklinde açıp, hafif sabunlu süngerlerle silmeniz yeterlidir. Durulayıp, yerine astığınız zaman, en kısa zamanda kurur. Ütüyle uğraşmadan, düğme ve kornişle uğraşmadan, perde sorununuzu tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz.
Renk ve Desen Seçenekleri
Özel pliseli modeller, simli ve karartmalı modeller, desenli ve resimli modeller, bu ürünlerin en önemli özellikleri içerisinde yer almaktadır. Duvar kağıtları, mobilyalar, dolaplar ve diğer ev eşyaları, stor perde renkleri ile uyumlu olarak tasarlanabilir. Perdenin renginin uyumlu olması ile, göz kamaştırıcı ev dekoru meydana getirilebilir. Perde sektörünün yeni adı olan ve eski perdeleri tamamen ortadan kaldıran bu ürünlerle, oldukça kaliteli dekor çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.
Her Mekana Uyar
İnsanların yaşadığı bütün mekanlarda, bu perde kolaylıkla kullanılabilir. Bütün pencereler için stor perde seçenekleri satılmaktadır. Küçük ve büyük perde seçenekleri, mekana göre tercih edilebilir. Mekanın özelliklerine göre tercih edilen ve kullanılan bu ürünlerle, kornişçi ve perdeci aramaktan kurtulabilirsiniz. Kornişlerle, düğmelerle ve ütüleme işleriyle uğraşmak istemiyorsanız, yeni nesil perde özelliklerine sahip bu ürünleri, kolay kargo seçenekleriyle anında sipariş edebilirsiniz.
İş dünyasına özel toplantı salonları, mescitler, seminer verilen odalar, projeksiyon gösterisi yapılan odalar, ofisler, küçük çalışma odaları, öğrenci odaları, salonlar, mutfaklar ve karartma yapılan küçük odalar, bu perde seçenekleriyle daha kullanışlı hale gelmektedir. Sağ tarafındaki ip sayesinde, kolay açılır ve kolay kapanır özelliklere sahiptir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder