29 Kasım 2018 Perşembe

Ataşehir Atatürk My Towerland Perde Hizmeti

Ataşehir Atatürk My Towerland Perde Hizmeti


Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan perdeler Armoni perdenin hizmetini sunduğu My Towerland perde sitesinden istenilen renk ve modelde perde çeşitleri mevcuttur. Armoni perdenin hizmetini sunduğu Ataşehir Atatürk My Towerland perde, müşterisine en iyi hizmeti sunmak için her türlü imkanı sağlar. Bazen kampanyalar yaparak müşterinin istediği perdeyi almasını sağlar. Kaliteli kumaşları ile en şık perdelerin dikimini yaparak müşterinin evine kadar götürüp hizmet sunmaktadır. Zebra, stor, tül ve jaluzi perde gibi birçok perde çeşidi üretimi yaparak müşterilerini memnun edip en iyi hizmetini sunmaktadır.

My Towerland perde Zebra Stor Perde

Hem tül hem de güneşlik olması sebebi ile de çok tercih edilen zebra stor perde günümüzde de en fazla kullanılan perdeler arasındadır. Rahatlık ve kullanım açasından da çok fazla tercih edilir. Renk ve desen seçenekleri ve kaliteli kumaşı ile de çok uzun seneler kullanılır. İstenilen perde modeline Armoni perdenin hizmetini sunduğu My Towerland perde sitesinden bulabilmeniz mümkündür.

Özellikleri

1) Kullanım alanı geniş olan bu perdeler her alanda rahatlıkla kullanılmaktadır.
 2) Hem güneşlik hem de tül olma özelliği ile güneşi keser.
 3) Mekanizmaya bağlı olarak çalışır.
 4) Temizlenmesi kolaydır temizlenirken zaman kaybettirmez.
 5) Kullanıldığı alana şıklık katar.

My Towerland perde Tül Perde

Geçmişten günümüze kadar kullanım devam eden tül perdeler vazgeçilmez perdeler arasındadır. Özel alanları daha iyi kapattığı için daha fazla tercih edilir. Kullanılması kolay ve kullanıldığı alana daha modern ve ferah bir hava katar. Her türlü mekanda kullanılır. Ayrıca temizliği de kolay olup, yıkandıktan sonra hemen asılırsa ütü yapmaya gerek kalmaz. Armoni perdenin hizmetini sunduğu My Towerland perdenin sitesinden tül perdenin renk ve desenlerine bakarak diktirmeniz mümkündür.

Özellikleri

1) Kullanılan alanları daha iyi kapatır.
 2) Diğer perdelere göre daha uygundur.
 3) Her türlü renk ve deseni mevcuttur.
 4) Temizliği kolay olup makinede yıkandıktan sonra hemen pencereye asıldığı zaman ütü yapmaya gerek kalmaz.
 5) Asılırken ve çıkarılırken zaman kaybettirmez.

My Towerland perde Jaluzi Perde

Jaluzi perde kumaşı ithal edildiği için pahalı perdelerdir. Suya, neme ve ısıya dayanıklı olan bu perdeler, eskiden sadece iş yerlerinde kullanılırken şimdi evlerde de kullanılmaya başlanmıştır.

Özellikleri

1) Neme, suya ve ısıya dayanıklıdır.
 2) Kaliteli kumaştan yapıldığı için uzun ömürlüdür.
 3) Kullanım alanı eskiye göre genişlemiştir.
 4) Renk seçeneği fazladır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder