21 Ocak 2019 Pazartesi

Adalar Perde Hizmeti



Tül Perde

Perde hem dekor hem koruma amacı ile önemli bir aksesuar olmaktadır. Kullanılacak olan alanını dekoru, pencere büyüklüğü ve uzunluğu gibi durumlar perde seçiminde göz önünde bulundurulmaktadır. Tül perde geçmiş dönemlerden beri en çok kullanım sağlayan perde çeşitleri arasındadır. Hem kullanımı hem klasik görünümü ile birlikte oldukça yoğun bir şekilde kullanım alanı bulunmaktadır. Daha çok salon, mutfak, oturma alanları gibi yerlerde kullanılmaktadır. Günümüzde tül perde modelleri oldukça çeşitli desenler ile müşterilerimize sunulmaktadır. Farklı desenler, sayesinde perde alımı esnasında müşteriler kendi tarzlarına göre tercih yapabilmektedir.

Zebra Stor Perde
Yakın dönemde kullanıma sunulan zebra stor perde modelleri oldukça farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Kullanım alanlarının çeşitli olması zebra perde farklı desenler sayesinde ortama uyum sağlaması ile oluşmaktadır. Ürünler özel kumaş çeşitleri ile üretildiğinden ofis, ev ve daha farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Ürünün en büyük özelliklerinden biri sert bir kumaşa sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Hem tül hem güneşlik olarak kullanılabilmesi avantajı sayesinde günümüzde yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Adalar Perdeci tarafından kolay bir şekilde istenilen alana monte edilebilmektedir.

Dikey Perde
Perde modelleri kullanılan ortamın güneş almasına göre tercih edilebilmektedir. Dikey perde çeşitleri ve modelleri yüksek koruma avantajı sunmaktadır. Belirtilen sebepten dolayı dikey perde ürün çeşitleri ısı ve güneş alan alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kumaş özelliği içerisinde sert bir yapıya sahip olması darbelere karşı korunaklı bir ürün özelliği sunmaktadır. Pek çok perde türüne göre daha uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır. Ayrıca dikey olarak oluşturulduğundan pencere açılımı kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Jaluzi Perde
Yatay ürün özelliği sunan perdeler arasında en çok jaluzi perde kullanılmaktadır. Ürünün kullanımı ve temizliği ile oldukça fazla avantaj bulunmaktadır. Kullanım açısından mekanik sistemi ile anında açılım sağlanmaktadır. Ayrıca kurulumu içerisinde de kısa sürede firmamız kullanıma sunulmaktadır. Dikey alanlarının açılımı ile birlikte bulunan ortama güneş girişi sağlanabilmektedir. Farklı modeller ile üretilmesi ise farklı alanlarda kullanım sunmasını sağlamaktadır. Kişiler ofislerine daha klasik bir görünüm elde etmek için jaluzi perde modelini seçebilmektedir. Ev içerisinde ise kolay açılım ve kapanım mekanizması sayesinde farkı dekorlarda modeller tercih edilebilmektedir. Uzun yıllar boyu yıpranmadan kullanım sağlaması ise diğer perdelerden daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder