23 Şubat 2019 Cumartesi

Kadıköy Perde Modelleri



Perdeler birçok yerde kullanılan ve vazgeçilmez eşyalar arasında yer alıyor. Ev ve iş yerleri için farklı tasarımlar ile üretilen perdeler son yıllarda yeni tasarımlar ile kullanıcıların hizmetine sunulmaya başladı. Firmamız perde tasarımlar konusunda birçok alternatif seçeneği sunarak müşterilerimizin zevkine hitap etmek için müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler sunuyor.

Firmamız bünyesinde her çeşit ve tasarımda birçok perdeye ulaşmak mümkün. Perdelerin dayanıklı ve sağlam bir yapıda olması da bir diğer önemli avantajları arasında yer alıyor. Ev ve iş yerlerinde kullanılacak perdelerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlar için ideal olan perdeler de firmamız bünyesinde yer alan bir diğer perde çeşitleri arasında yer alıyor. Birbirinden farklı perde çeşitlerinin olması da bol seçenek sunulması açısından önemlidir. Perde konusunda firmamız kadıköy perdeci konusunda tercih edilen firmalar arasında yer alıyor.
Tül Perde
Klasik perdeler arasında yer alan tül perdeler genellikle evlerde kullanılan perde türlerinden birisidir. İstenilen ebatlarda tül perde üretimi yapılarak yine istenilen tasarımlar ile müşterilerimize sunuyoruz.

Zebra Stor Perde
Son zamanlarda en çok kullanılan perde çeşitlerinden birisi olan zebra perde genellikle büro ve iş yerleri için tasarlanan perde türlerinden birisidir. İsminden de anlaşılacağı gibi zebra stor perde dikey olarak farklı iki rengin art arda gelmesi ile oluşan bir perde çeşididir.
Dikey Perde
Dikey perde genellikle pencere iskeletleri boyutlarında yukarıdan aşağı doğru inen gerek parçalı gerek ise bütün olarak kullanıma sunulan perde çeşitleri arasında yer alıyor. Dikey perdeler kullanım alanları olarak ev, iş yerleri ve kamu kurum ve kuruluşları örnek olarak gösterilebilir. Kullanımı ve temizliği kolay olması nedeni ile dikey perde en çok tercih edilen perde çeşitleri arasında yer alıyor.
Jaluzi Perde
Gerek tasarımı gerek ise görüntüsü itibari ile oldukça hoş olan perde çeşitlerinden birisi de jaluzi perde çeşitleridir. Genellikle yatay eksen üzerinde yanda perdenin açılması ve kapanması için bir aparatın olduğu perde çeşitleri arasında yer alıyor. Bu perde çeşitleri genellikle büro tipi yerlerde en çok tercih edilen perde çeşitlerinden birisidir. Temizliğinin de kolay olması nedeni ile kullanıcılar için oldukça pratik neticeler veren bir perde çeşididir. Kadıköy perdeleri hakkında daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder