6 Mayıs 2019 Pazartesi

Ataşehir Perdeci Modelleri



Evlerimizin en önemli dekoratif ürünlerinden olan perdeler hem kullanım yerlerine göre hem de kullanım amaçlarına göre değişiklik göstermektedir. Kullanım alanları bu kadar genişleyen bir ürün olan perdeler çok farklı modelde ve desende üretilmektedir. Evlerde, iş yerlerinde, otellerde, hastanelerde, kısacası tüm mekanlarda kullanılan perdeler hem görsellik hem de presti açısından önem arz etmektedir. Ataşehir perde hizmeti veren profesyonel firma bu konuda destek de vermektedir. Ataşehir perde tüm ilçelere hitap etmektedir.
Ataşehir Zebra Stor Perde
Perdeler modellerine göre değişik isimler almışlardır. Zebra stor perde farklı desen, renk ve malzemede üretilebilen ve hem kapalı hem de yarı geçirgen olarak kullanılabilen çok dekoratif bir perdedir. Zebra stor perde hem evlerde hem de ofislerde geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Ataşehir Stor Perde
Stor perde jaluzi perde, zebra perdelerden farklı olarak yarı geçirgen kullanımları yoktur. Bunun dışında zebra perde ile aynı özelliklere sahiptir. Stor perde jaluzi perde şık ortamlar yaratırken daha çok kullanım alanlarını ofisler ve hastaneler oluşturmaktadır.
Ataşehir Tül Perde
Evlerin en çok kullanılan perde türleri olan tül perde en vazgeçilmez elemanlardır. Farklı kumaşlardan ve çok farklı modellerden üretilebilen tül perde evlerin yanı sıra otellerde de sık olarak tercih edilmektedir.
Ataşehir Jaluzi Perde
Farklı bir mekanizma ile çalışan jaluzi perde özellikle ofis ve iş alanlarında daha çok tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra jaluzi perde sadece dış pencerelerde değil ofis bölücü elemanlarının iç kısımlarında da kullanılmaktadır.
Ataşehir Dikey Perde
Mantık olarak dikey perde jaluzi perdeye benzese de daha çok ofislerde kullanımları mevcuttur. Dilimleri dikey doğrultuda olduğundan hem farklı bir hava katarken aynı zamanda pencere yüksekliği ne kadar olursa olsun dikey perde üretimi yapılabildiğinden tercih edilmektedir. Ataşehir perde modellerini incelemek için sitemizi ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder