16 Haziran 2019 Pazar

Özel Tasarımlarıyla Ataşehir Perdeci



Son yıllarda geliştirilen tasarım teknikleri sayesinde binlerce perde üretiminde ilerleme gözlenmektedir. Bu konuda özel tasarımlı ve eşsiz güzellikte perdelerin çeşitleri oluşturulmuştur. Ataşehir perde alanı çerçevesinde stor yani mekanizmalı üretimler artırılmaktadır.
Şık bir tema fonu sağlayan stor perde jaluzi perde en güzide mekanların, evlerin, ofislerin ortak kullanımını yaptığı modellerden olmaktadır. Ateşehir perde hususunda son derece gelişmiş tekniklerle model üretmekte ve sunmaktadır.

Ataşehir Dikey Perde

Stor görselli modellerin birden fazla model içeriği mevcuttur. Dikey perde olarak tasarımları yapılan seçenekler göz alıcı dekor konusunda birinci olmaktadır. Estetik bir salınışı içeren dik modellerinin her birinde çok çeşitli motif özelliği bulunmaktadır. Bu yüzden dikey perde hem kaliteli duruşu, hem de özel tasarımıyla yaşam alanlarına ahenk katmaktadır.

Ataşehir Tül Perde

Tül modelleri ise her yerde, her mekanda dikkat çeken perdeler arasında olmaktadır. Tasarımlarında ise çok fazla ayrıntı sağlanan tül perde genellikle polyester kumaş türüyle biçimlendirilmektedir. Aynı zamanda pamuklu olarak da dantel özelliği katılan tül perde en sağlıklı kullanımlar için kusursuzluk içermektedir.



Ataşehir Zebra Stor Perde

Stor modellerin bir başka tasarımını gözler önüne seren zebra türü olmaktadır. Her yönüyle özellikli cam dekorasyonu sağlayan zebra stor perde kalitesiyle takıldığı ortama ahenkli bir görsellik kazandırmaktadır. Muazzam tasarım farkı, eşsiz desen alternatifi ile zebra stor perde daima göz önündeki odalarda kullanılmaktadır.

Ataşehir Jaluzi Perde

Popülaritesi oldukça fazla olan jaluzi modelleri hem mekanizmalı, hem de uzun süreli kullanım sunmaktadır. Jaluzi perde şık ve nitelikli bir tasarım olarak geniş kullanım sahasında tercih edilmektedir.

Perde modellerinin stor özellikli çeşitlerinin jaluzi perde tasarımının da diğer türleri gibi temizliği oldukça rahattır. Stor perde jaluzi perde hem uygun fiyatları hem de görsel biçimleriyle alanlara derinlik kazandırmaktadır. Perde modellerini incelemek için sitemizi ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder