19 Temmuz 2019 Cuma

Ataşehir Perdeci Çeşitleri



Teknoloji hayatımızın bu döneminde evin dekorasyonunda harikalar yaratmaya devam ediyor. Ev içindeki mobilyaları gösteren en önemli unsur, evi tamamlayan dikey perde modellerinin uyumlaştırılmasıdır. Perde seçimleri ve model beğenileri günden güne değişiyor. Önceden tül perde ve fon seçenekleri yerine dijital baskı perdeleri yerini almaya başlamıştır. Bu konuda ataşehir perde olarak en güncel modelleri sizlere sunmaktayız.

Ataşehir Zebra Stor Perde

Bu tür modeller tül perde çalışmalarından daha farklı bir mekanizma ile çalışır. Dijital baskı silindiri, dijital baskı teknolojisini kullanarak, tarzınıza bağlı olarak, düz bir perde deseni üretilmektedir. Model olarak dijital olmasının mantığı istediğiniz deseni perdeye aktarabilmenizde gizlidir. Örneğin, modern mobilyalar ülkenin ruh halini yansıtıyorsa, perdeye ülkeyi temsil eden desenler işlenebilir. Bu konuda zebra stor perde modelleri de kullanılabilir.

Ataşehir Dikey Perde

Dijital baskı dikey perde her türlü kumaştan üretilmektedir. Kalın kumaşlara, koyu kumaşlara güneş ışığını yansıtmayan kumaşların uygulanması kolaydır. Ayrıca jaluzi perde, yarı saydam ve kumaş alanında kısmi güneş denilen çok hoş bir ayrıntıya da sahiptir. Baskı ve görselleştirme dijital baskı stor perdelerin yardımı ile güvenilir teknolojiler kullanılarak yapıldığından, deformasyon veya bozulma mümkün değildir.

Ataşehir Jaluzi Perde

Tüm odalarda ve camda stor perde jaluzi perde kullanımı kolaydır. Önlemler istenen görsel dijital sistem ile işlenecek ve yazdırılacak olduğundan pencerenin boyutu son derece önemlidir. Tasarımın tamamlanmasından sonra uzun yıllar kullanılacaktır. Karartma sistemi, özellikle müşteriye açık konferans salonlarında zebra stor perde ile sıklıkla kullanılır.



Ataşehir Tül Perde

Bu, stor perdelerin günlük temizliği ile aynıdır ve hiçbir zorluk ortaya çıkmaz. Genellikle bu tür yıllık bakım satın aldığınız yerlerde gerçekleştirilir. Görsel baskılar ve stor perde jaluzi perde kesinlikle zarar görmez. Kumaşta bakteri içermez, çünkü hijyen kurallarına uygun olarak kumaşlardan yapılır. Temizlik hizmetleri şirketleri tarafından jaluzi perde temizliği yapılabilir. Hatta ataşehir perde olarak biz de yardımcı olabiliriz. Perde çeşitleri hakkında detaylı bilgi için sitemize göz atmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder