5 Eylül 2019 Perşembe

Duvar Kâğıdı Beykoz



Ev ortamında standardın ötesinde dekor sevenler, artık en klâs desenleri ve kalitesi ile duvar kağıdı Beykoz ilçemizde sizlere kaliteli ürünler sunuyoruz. Işığı farklı görmek isteyenler, klasik duvar yapısından sıkılanlar ve ferah bir ev ortamını özleyenler için kaliteli duvar kâğıdı modellerimizi müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Duvar kağıtları hem kullanım kolaylığı hem de son derece hijyenik olduğu için tereddüt etmeden tercih edilecek ürünler arasında bulunuyor. Hem kaliteli dış yüzeyi ile hem de seçenek zenginliği ile tercihinizi dilediğiniz üründen yana kullanabilmektesiniz.
2019 Duvar Kâğıdı Modelleri Nelerdir?
Duvar kâğıdı modası geçmeyen ve kullanımı oldukça kolay dekor ürünleri arasında yer alıyor. Bu sezonun en favori duvar kâğıdı ürünleri ise daha çok soft desenlerden oluşuyor. Eğer sizlerde sadelikten yana iseniz, b u sezon kemik beyazı, yeşil ve kahve tonlarına tasarlanmış zıt renkler ve üç boyutlu duvar kâğıdı modellerini denemek isterseniz sizlere en yakın konumdayız. 2019 yılında tercihe edilen diğer modeller ise renkli ve çapraz  desenlerden oluşuyor. Evinizin duvarlarında renkli desenleri seviyorsanız bu sezon üç boyutlu duvar kâğıdı modellerine de mutlaka göz atmalısınız.  Duvar kağıdı Beykoz farkı ile evinizin duvarında fark yaratabilir daha iç açıcı bir görünüm ortaya çıkarabilirsiniz.


Duvar Kâğıdı Seçimi Yaparken Bize Danışın
Pek çok açıdan kolaylık sağlayan duvar kâğıdı tasarımları hem ev dekoruna katkı sağlıyor hem de kolay ve uzun süreli kullanımı ile oldukça kayda değer ürünlerin başında geliyor. Klasikleşmiş boya atmosferinden sizleri kurtarıyor. Duvar kâğıdı seçimi yaparken öncelikle yüzeyindeki minil olarak adlandırılan yüzey maddesinin yoğunluğu sorulmalıdır. Çünkü duvar kâğıdını uzun süreli kullanıma hazırlayan ve daha kolay temizlenebilir bir form kazandıran madde minildir. Minil bakımından zayıf olan duvar kâğıdının kullanımı çok kısa süreli olmaktadır. Duvar kâğıdının yapışkan özelliği mutlaka bilinmelidir. Kusursuz bir duvar görüntüsü için yapışma özelliğinin önemi yadsınamaz. Sınırsız seçeneklerimiz, ürün odaklı hizmetimiz ve son moda duvar kâğıdı seçeneklerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Duvarkağıdı Beykoz farkı ile uzun ömürlü kullanımlar için bize danışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder