26 Haziran 2018 Salı

Desenli Stor Perde Fiyatları

Desenli Stor Perde Fiyatları


Perde alacağınız zaman yeni nesil perde seçeneklerini değerlendirmeden karar vermeyin. Desenli stor perde fiyatları kategorisinde üretilen ve pratik olarak bilinen bu ürünlerde resim, desen, renk ve diğer görsel özellikler, etkili bir şekilde bir araya getirilmektedir. Profesyonel kullanım özelliklerine sahip bu ürünlerde, tambur kısmı, ana gövdenin içerisinde dönmektedir. Ana gövde pencerenin üst kısmındaki çıkıntıya monte edilebilmektedir. Pratik kullanım özelliklerine sahip bu ürünlerde, aradığınız bütün seçenekler bir arada bulundurulmaktadır.
Toz Kapmayan Bu Ürünler Uzun Süre Temiz Kalır
Perdenin yan kısmındaki ipin çekilmesi ile birlikte perde yukarı doğru toplanmaktadır. Yukarı doğru toplanan perde ipin bırakılması ile birlikte aşağı inmektedir. Özel kaplamalı modeller toz kapmaz ve iki ve üç yılda bir temizlik ister. İki veya üç yılda bir temizlenebilen bu ürünler, normal sabunlu su ile kolaylıkla temizlenmektedir. Pratik temizlenebilir özelliğe sahip bu ürünler, kuru temizleme kategorisinde de temizlenebilmektedir. Desenli stor perde fiyatları, kumaş yapısı ve uygulanan çalışmanın özelliklerine göre farklılık göstermektedir.
Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Dayanıklıdır
Güneşin yakıcı özelliklerine karşı dayanıklı olması nedeniyle, renk özelliklerini uzun yıllar koruyabilmektedir. Soğuk havanın ve sıcak havanın kırıcı özellikleri de bu perdelerde her hangi bir bozulmaya sebep olmamaktadır. Pencerenizin estetik yapısı ile birebir uyumlu özelliklere sahip bu ürünler, oldukça kaliteli kullanım seçeneklerine sahiptir. Kir tutmayan özel yüzeysel yapı, her rengi barındıran özel renk kataloğu, simli ve çok şık modeller, özel tablolu modeller ve göz kamaştırıcı birçok model seçeneği, bu kategoride değerlendirilmektedir. Mutfak, banyo, salon, yatak odası, yemek odası ve ofis bölümlerine özel bir çok model, online satış kategorisinde adrese teslim edilmektedir.
Desenli stor perde fiyatları, perdenin kumaş ve tasarım özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Bunun yanında perdenin boyutu da belirleyici rol oynamaktadır. Kaliteli ürünler, bu kategoride de önemlidir. Özel kumaş ve kaplama özellikleri, bu ürünlerin tercihinde oldukça önemlidir. Estetik tasarım seçenekleriyle, perde anlayışını yeni bir renk getiren bu ürünler, ev hanımlarının yeni gözdesidir. Desen seçeneğine sahip ürünlerde, geometrik ve Osmanlı tarzı süsleme seçenekleri daha fazla kullanılmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder