13 Haziran 2018 Çarşamba

Her zevke Her Mekana Uygun Perde

Her zevke Her Mekana Uygun Perde


Stor perde
kumaşları özel bir maddeden üretilmektedir. Bu kumaşa bir apre uygulanır ve kumaşında polyester olması nedeniyle rahatlıkla oval şekilde katlanabilir özelliğe sahiptir. Bu sayede bir alüminyum boru etrafına sarılarak kullanılmaktadır. Yanında bulunan çekme zinciri sayesinde boru döndürülerek perde yukarıdan aşağıya açılır kapanır bir özelliğe bürünmüş olur.
Ürün Çeşitleri
Tül: Güneşlik olarak kullanılan tül perdenin stor perde halinde dönüştürülmesi oldukça kullanışlı bir sonuç vermektedir. Özellikle güneş alan evler için ideal bir üründür. Bu tarz perdeler genelde ince motiflerle, çiçek süsleri ile veya renkli dokumalarla dekore edilir. Bu yönüyle ev dekorasyonu için daha uygundur.
Opak: Bu perde çeşidi mat ve ışığı geçirmeyen mat bir kumaştan yapılmaktadır. Daha çok çizgili desenleri ile karşımıza çıkan bu ürünler renk çeşitliliği ve motif farklılıkları ile hem ev hem de ofis kullanımı için oldukça uygundur. Bu bakımdan iyi bir yalıtım ürünü de sayılabilen ürünler içerinin ferah olmasına yardımcı olurlar. Ayrıca yüzeyin mat ve ışık geçirmez oluşu üzerine pek çok desen uygulama kolaylığını sağlamıştır.
Kabartma: Bu ürünler desenleri kabartılmış olarak karşımıza çıkar. Daha çok kıvrımlı çizgilerle beyaz süslemeler işlenerek satışa sunulan bu perdeler özellikle ofis dekorasyonu için çok uygun tercihler sunmaktadır.
Ürünün Dekorasyona Uyarlanması
Bu perdeler çok kullanışlı ürünlerdir. Özellikle sürekli takıp çıkarmanın ve yıkamanın problem olacağı yoğun tempolu şirketler için çok elverişli ürünlerdir. Stor perde eşya bakımdan fazla kalabalık olmayan ofisler için çeşitli tercihler sunmaktadır. Genelde tek renk seçiminin daha uygun olacağı bu perdeler koltukların ve masanın dekoruna uygun olarak seçilebilir. Örneğin siyah deri koltukların bulunduğu bir iş yeri için çizgili desenli bir opak perde uygun olacaktır. Benzer şekilde iş yerinin ne üzerine olduğuna dair ürünler de tercih edilebilir.
Örneğin bir gemicilik şirketinin ofisi için gemi desenli bir kabartma uygun olacaktır. Diğer yandan bir avukatlık bürosu için dosyaların yoğun olması, dolabın ahşap veya çelik raftan yapılmış olması veya çalışma masasının rengi bun uygun renk seçimi için yön verebilmektedir. Ayrıca bu tercihler ev dekorasyonu için de değerlendirilebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder