25 Kasım 2017 Cumartesi

Stor Perde Hakkında Merak Edilen Her Şey

 
Stor Perde Hakkında Merak Edilen Her Şey
Çeşitleri
Mağazalarda 0 apreli polyester kumaş ile üretilmekte olan stor perde modelleri birçok rengarenk çeşitliliğe sahiptir. Bütün ana ve ara renklere sahip olup, birçok dekorasyonlar ile uyumlu soft ve canlı renklere de sahiptir.
Bir perde türü olarak birçok modele sahiptir. Ekonomik fiyatlı olan düz modelleri bulunmaktadır. Etek kısımları dalgalandırılmış kesime sahip modelleri, zikzak kesime sahip modelleri, etek kısımlarında pul ve boncuk bulunan modelleri gibi çok fazla modeli bulunmaktadır. Özellikle klasik bir dekorasyona sahip salonlar için etek kısımlarında dantel olan modele, modern dekorasyona sahip olan salonlar için ise kabartma veya baskı desenli birçok model barındırmaktadır.
Özellikleri
Isı ve ışığı kontrol altında tutarak enerji tasarrufu sağlaması, hem de kalın perde ve güneşlik olarak kullanılması sebebi ile ekonomik bir üründür.
Tek ve ikili mekanizma sistemi olarak üretilebilmektedir. Tek kat olarak üretilen perdeler mekanizma sistemine tek bir kumaşın sarılması ile üretilmektedir. Çift kat olarak üretilen perdeler ise ön ve arka kısmında iki zincirle hareket ettirilerek ve boyuna sarılarak 2 kumaş şeklinde üretilmektedir.
Kullanımı ve temizliği son derece basittir. Kenarlarında yer alan mandal kısımlarına basılarak çıkarılmakta ve kumaş boruyla birlikte sökülmektedir. Sökülen mekanizmalı stor perde  düz bir zemine serilerek kumaş bir halı yıkar gibi deterjan ve bol su ile fırçalanarak yıkanabilir. Kuruduktan sonra ise tekrar mekanizması ile birlikte yerine takılır.
Duvar ve cam kenarlarında herhangi bir alan işgal etmezler.
Kapalı bir ortama gün ışığının daha fazla yayılmasını sağlar.
Kullanım Alanları
Tür, desen, model ve renk anlamında oldukça fazla seçenekleri bulunan bu perde modeli, beklenen her tarzı pek çok alanda kolayca yansıtabilmektedir. Ortamın tarzına göre ev, iş yeri, ofis, hastane ve kurum gibi pek çok alanda kullanılabilmektedir. Klasik yapıdaki evlerde, klasik yapılardaki renk ve desene sahip perdeler kullanılmaktadır. Fakat iş yerleri veya ofislerde ise sade şıklıkta olan düz ve desensiz modeller kullanılmaktadır. Çok fazla sayıda çeşidi ve modeli bulunan bu perde tasarımları, her türlü kapalı alana rahat ve kolay bir şekilde uygulanabilmektedir. Stor perdeler ile ilgili daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder