28 Aralık 2017 Perşembe

Perdede Kalite

Perdede Kalite

Pratiklik, kolay temizlenme özelliği ve estetik tasarım özellikleri, ürünümüzün en önemli detaylarıdır. Duvar renkleri, halı rengi, mobilya rengi ve diğer aksesuarların rengi, zebra perde ürünümüzün özellikleriyle birebir uyuşmalıdır. Nem, sıcaklık ve diğer özellikler, bu ürünün deforme olmasını engellemektedir. Birinci sınıf perde kategorisinde değerlendirilen ve en güzel mekanlar için tercih edilen ürünümüz, her yıl yeni model ve renklerle satışa sunulmaktadır.
Kullanımı Kolay
Kullanım özellikleri çok kolay olan bu ürünler, pencerenin hemen üst kısmına monte edilmektedir. Tamburun monte edileceği aparat, öncelikle monte edilmektedir. Bu parçanın sağlam olması çok önemlidir. Bütün yük bu parçaya binmektedir. Daha sonra zebra perde tamburu, bu parçaya monte edilmektedir. Ürün, bu parça üzerinde rahatlıkla dönmektedir. Tambura sarılı perde çift katlıdır ve arada ince bir çubuk vardır. Bu çubuk, perdenin dengesini sağlamaktadır. İki renkli olan bu perdelerde, iki renk üst üste gelince, perde açılmış oluyor. Farklı renkler üst üste gelince de perdenin görüş alanı ortadan kalkıyor. İki renk üst üste gelince, aynı zamanda tül perde özelliklerine de kavuşmaktadır. Dışarıyı siz görüyorsunuz fakat dışarıdan bakıldığında içerisi görünmüyor. Bu özelliği ile hem perde, hem de tül perde özelliklerini bir arada bulunduruyor.
Perdede Yeni Moda

Etkileyici renk ve tasarımlarıyla üretilen bu üründe, sade iki renk uygulamasının yanı sıra, resimli uygulamalar da bulunmaktadır. Bu resimler ve desenler, oldukça etkili bir şekilde hazırlanmıştır. Büyük salonlarda ve toplantı merkezlerinde de tercih edilen bu perdeler, etkileyici dekor çalışmalarının baş rol oyuncusudur. Perdesiz hiç bir dekor tamamlanmış sayılmaz. Bu nedenle, zebra perde çeşitleri, istediğiniz etkileyici dekor çalışmalarında kullanabilirsiniz. Dijital baskı özellikleriyle üretilen bu ürünlerin boyaları, uzun yıllar dayanmaktadır. Silinme, nem, sıcak ve soğuk hava seçenekleri, bu ürünlerin desen çalışmalarına her hangi bir zarar getirmemektedir. Eski perdelerde meydana gelen sıkıntıların hiç biri, bu ürünlerde meydana gelmemektedir. Bu nedenle, yeni perde modası kategorisinde ilk sırayı almaktadır. Yeni perde kategorisinde en çok tercih edilen ürünler içerisinde birinci sırada yer alan bu ürünü, kargo olanaklarıyla sipariş edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder