25 Nisan 2018 Çarşamba

Malzemesi Kaliteli Ve Sağlıklı Perde

Malzemesi Kaliteli Ve Sağlıklı Perde


Her türlü dış etkene karşı dayanıklı olan perde, uzun yıllar sorun yaşamadan kullanılabilir. Isı ve ışık filtreleme özelliği ile kontrolü sağlar. Görünüm olarak şık, düz ve desenli olarak çeşitleri hemen hemen her yerde mevcuttur. Farklı boyutlarda üretildiği için ev ve ofislere uygun olan parça rahat bir şekilde bulunmaktadır.
Kullanım Alanı Çok Geniştir
Özellikle son yıllarda evdeki her odada ve iş yerlerinde zebra perde ilk tercih olarak yer almaktadır. Bunda görünümünün aksesuar özelliği taşımasının dışında yer kaplamaması da oldukça etkilidir. Mimarlar da dekore ettikleri alanlarda bu perdeyi ilk olarak öneriyorlar. Hastane odalarında anti bakteriyel özellik taşımasından ötürü yöneticiler tarafında tavsiye edilerek kullanılıyor. Evlerde de kullanıcılara kolaylık ağlayan parçalar arasında yer alır. Kullanımın rahatlığı ve sağlıklı olması çocuk odalarında da kullanmaya teşvik eden etkenler arasında bulunuyor. Kapalı konumda iken dışardan asla içerisi görünmez.
Perde İçin Kullanılan Malzemeler Kaliteli Ve Sağlıklı
Leke tutmayan ve hijyenik kumaşlardan dikilen zebra perde modelleri özellikle astım ve alerji rahatsızlığı olanlara büyük fayda sağlar. Plastik ve metal olan zincirler açma kapama sırasında koparak sorun çıkarmaz. Temizliğinden sonra da paslanma ve küflenme asla yaşanmaz. Perdelerin etek kısmında taş ya da boncuk kullanılarak perdeye hareket katılan modeller de bulunmaktadır.
Temizlik Konusunda Zorluk Çekilmez
Farklı seçenekler ile zebra perde temizliği tercihlere bağlı olarak yapılmaktadır. Kumaşın cinsi ve türü temizlik konusundaki seçeneğin belirlenmesinde etken olan durumdur. Nemli bir bez ile düzenli olarak silinen perde de uzun süre kirlenme yaşanmaz. Buhar makinesi ile de temizleme işlemi gerçekleştirilebilir. Ilık su ve fırça yardımı ile zemine serilerek yıkama işlemi de yapılabilir.
Temizleme sonrasında ise, renklerde solma ve değişiklik olmaz. Kumaşlarda yıpranma, eskime ve şekillerde bozulma durumu da asla yaşanmaz. Açılıp kapanabilen mekanizma her hareketinde kumaş üzerindeki tozların yok olup perdenin temizlenmesini sağlamaktadır.
Tavana ve kornişe montajı için gerekli olan malzemeler de perde ile birlikte müşterilere verilmektedir. Kısa sürede matkap ve dübel yardımı ile perde zahmet çekilmeden kullanıma hazır bir hale gelmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder