12 Nisan 2018 Perşembe

Yapısı Uzun Seneler Kullanım İmkanı Sağlayan Perdeler

Yapısı Uzun Seneler Kullanım İmkanı Sağlayan Perdeler


Her türlü duş etkene karşı dayanıklı olan perdenin estetik açıdan kendine özgü bir yapısı vardır. Hem güneşlik hem de perde olarak kullanılan perdenin çok amaçlı kullanım özelliği taleplerin de artmasını sağlamaktadır.
Kullanım Alanı Çok Fazladır
Ev, ofis ve hastanelerde tercih edilen zebra perde farklı kumaş türleri ile piyasada yer almaktadır. Çok sayıda yerde karşılaşılan perdenin dekoratif özelliği de oldukça fazladır. Düz ve sade bir görünümü vardır. Dar alanlarda rahat bir kullanım ve ferahlık sağlamaktadır. Evlerde bulunan her odada farklı tarzlarda kullanılan perde anti alerjik özellikleri ile hastane odalarında da tercih edilmektedir. Çocuk odalarında hijyenik olduğu için anne ve babalar tarafından da en doğru seçenek olarak değerlendirilmektedir.
Yapısı Uzun Seneler Kullanım İmkanı Sağlar
Pamuklu, polyester ve keten kumaş türleri kullanılan zebra perde arıza sorunu yaşatmayan bir perdedir. Mekanizmasının sistemi çok iyi kurulduğu için uzun yıllar sıkıntı yaşatmaz. Montaj ve bakımı çok pratik bir şekilde yapılmaktadır. Tavan ve kornişe kolay bir şekilde matkap yardımı ile kısa sürede takılmaktadır.
Perdelerin modelleri uç kısımları düz, dalgalı, taşlı ya da sade renkli boncuklar ile hareketli hale getirilerek kişilerin beğenisine sunulmaktadır. Her bütçeye uygun olan modeller farklı fiyat seçenekleri ile yer alır. Perdenin açılıp kapanmasını sağlayan metal ve plastik olan zincirler perdenin en rahat hareket edilecek tarafına yerleştirilebilir. Çift katlı bir sistem olan zebra perde sadece oda içinden değil dışarıdan bakıldığı zaman da çok güzel görünür. Kumaşlar pili seli şekilde de kullanılabilir. Görünümü çizgi şeklindedir ve kesinlikle göz yormaz. Odaların içlerini aydınlık gösterir. Çizgisi spor ve klasik çizgi ile döşenmiş mekanlara uyum sağlar.
Temizliği Çok Kolaydır
Zebra perde temizliği nemli bir bez ile düzenli olarak yapıldığı zaman asla bu anlamda problem çıkarmaz. Buhar makinaları ile temizleme şansı da olan bir perdedir. İsteğe bağlı olarak perde ılık su ve fırça yardımı ile düz bir zeminde çok rahat bir şekilde temizlenerek eski görünümü ve özellikleri ile kullanılmaya devam edilir. Temizleme sonrasında renklerde solma ve yıpranma asla yaşanmaz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder