27 Ekim 2017 Cuma

Dekorasyon Ve Stor Perde Farkı

Dekorasyon Ve Stor Perde Farkı

KULLANIM ALANLARI VE ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
Kullanışlı ve son derece kolay olan perdeler evlerin vazgeçilmeyen parçalarından biridir. Perdenin sert özelliğe sahip olduğundan özel mekanizması sayesinde açılıp kapanması son derece kolaydır. Perdeler evlerde kullanıldığı gibi artık günümüzde okul, ofis veya işyerlerinde tercih edilmektedir. Farklı kumaş detayları olan perdelerin kumaş çeşitleri bulunmaktadır. Kullanılan ortama göre kumaşlar değişebilmektedir. Stor perde kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü olması hanımların perde yıkama derdinden kurtulmuş olması ne kadar memnun olduğunu göstermektedir. Özellikle ev dekorasyonu tamamlayan şık ve estetik görünüm sağlayan perdeler artık evlerde yerini almaktadır. Perde seçenekleri arasında sade ve klasik sevenler gibi daha canlı ve sıra dışı modellerle evin havasını değiştirmek mümkündür.
FAYDALARI VE AVANTAJLARI NEDİR?
Eve değişiklik yapmak isteyen veya yeni ev için perde satın almak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Salon veya odalar için farklı desenler olduğu gibi mutfağı renklendiren stor perde çeşitleri bulunmaktadır. Tül, güneşlik ve perde kullanmak yerine perdenin iki şekilde kullanılıyor olması büyük bir yükten kurtardığını göstermektedir. İstendiği zaman tül kapatıldığında perde görevini görmesi son derece avantajlı olduğunun kanıtıdır. Yaşadığınız ortam evlerin birbirine yakın olması evde rahat hareket etme perdenin kapatılması ile mümkün olmaktadır. Kalın ve kaliteli kumaşlardan hazırlanan perdelerin arasından size uygun tarzda olan ürünlere anında sahip olabilirsiniz.
PERDE MODELLERİ VE FİYATLARI NASILDIR?
Modern görünümde olan perdelerin yüzlerce farklı desende bulmak mümkündür. Kendi tarzınızı yansıtan modeller arasında en çok simli ve farklı desenlerden yola çıkarak mobilyaya uygun seçimler yapılmalıdır. Uyumlu olması ev dekorasyonunda oldukça önemlidir. Stor perde görünümünü daha da değiştirmek isteyen üreticiler boncuk detaylarla farklı bir tasarım yaratmaktadır. Odanız için renk ve desen seçtiğinizde sipariş vererek kısa sürede elinize ulaşması sağlanmaktadır. Kalitesi ve ürüne göre değişen fiyatlar son derece ekonomik olup özel olarak hazırlanmaktadır. Renkleri ve desenleri ile göz dolduran modeller arasında en çok dikkat çeken çocuk odaları için hazırlanan perdelerdir. Çizgi film karakterleri, özel kabartmalı modelleri ile mükemmel görünmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder