13 Ekim 2017 Cuma

Heyecan Verici Perde Seçimleri

Heyecan Verici Perde Seçimleri

Ev dekorasyonuyla uyumlu olarak seçilecek zebra perde modelleri mahremiyet konusundaki ihtiyaçları da karşılar. Klasik seçenekler arasında sayılan güneşlik, tül veya perde modelleri günümüzde yerini modern kullanımlara bırakmıştır. Tüm dünyada hızla kullanılan perde alternatifleri renk, desen ve yaratıcı model seçenekleriyle kullanım kolaylığı sağlar.
Modern perde seçimleri farklı renk, kumaş ve desen seçenekleriyle dekorasyonla uyumlu hale getirilebilir. Kullanım mekanının ihtiyacına uygun olarak alınacak ölçülerle hazırlanacak perdeler kolay kurulumuyla da aynı gün içinde açılıp kapanmaya hazır hale getirilir. Zarif ve kullanışlı perde modelleri yaşam alanlarının modern bir görünüm kazanması için klasik mobilyaların bulunduğu ortamlarda da tercih edilebilir.
Çağdaş ve Modern Görünüm İçin Özel Seçimler
Evlerde ya da iş yerlerinde yenilikçi bir görünüm yakalamak isteyenler tercihlerini dekorasyon ve mekanın büyüklüğüne uygun olarak zebra perde seçeneklerinden yana kullanabilirler. Simli, desenli, çift renkli ya da tül kumaşlardan hazırlanan modeller, görüntüsüyle ziyaretçileri büyüler. Boydan boya camlarda, çatı katlarında ya da kısa camlarda rahatlıkla kullanılabilecek olan modeller özel olarak ölçüye uygun hazırlanır.
Uç kısımları düz ya da parçalı olarak üretilecek olan perdeler, pencerelerin örtülmesi ve ev içinin dışarıdan görülmemesi için gün ışığından yararlanmak amacıyla günün her saatinde farklı şekillerde kullanılabilir. Uç kısımları boncuklu ya da taşlı olarak üretilen modellerin yanı sıra uzaktan kumandayla açılan mekanizmalar da günlük yaşamın kolaylaşmasına katkı sağlar.
Işığın Kontrolü Sizin Elinizde Olsun!
Klasik perdelere nazaran kolay kullanım imkanı sağlayan zebra perde modelleri güneş ışığından istendiği gibi yararlanılmasını sağlar. Kalın kumaşlarla yapılacak karartma modeller, dışarıdan gelecek ışığın içeriye hiçbir şekilde girmemesini sağlar. Kaliteli ve kesintisiz bir uyku için özellikle çocuk ve bebek odalarında tercih edilen karartma perdeler, güçlü aydınlatma modelleriyle odanın ahenginin yakalanmasına yardımcı olur. İki farklı kumaşla hazırlanan perdelerle ortam istendiği zaman aydınlık ve istendiği zamanda karanlık yapılabilir.
Ses ve ısı izolasyonunda da avantaj yaratan modeller tekstil ürünlerini ve mobilyaları da güneşin zararlı etkilerinden korur. Evlerden ana okullarına, muayenehanelerden özel ofislere kadar geniş bir kullanım ağına sahip olan yeni nesil modern perdeler kolay temizlenebilme özelliğiyle de kadınların favorisidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder