29 Ekim 2017 Pazar

Zebra Perde

Zebra Perde

Genel olarak bir zebranın sırtına benzer bir görünümü olduğu için zebra perde olarak bilinen bu modeller özellikle birbirinden farklı ve zengin seçenekler altındaki çeşitleri ve renkleri eşliğinde istenilen tüm farklı mekanlara yerleştirme bilmektedir. Kullanım imkanları ve oldukça avantajlı işlevselliği kapsamında büyük bir rahatlık sunan bu perde seçenekleri, farklı desenler ile de kişisel tercihlere göre seçim yapılabilir ve ev veya işyerleri adına ve hatta kafe ile restoran gibi değişik mekanlarda da yine kullanılabilmektedir. Karizmatik ve sade bir görünüm sağlayan ve aynı zamanda yoğun bir tül karmaşasından bütün farklı mekanları kurtaran bu perde çeşidi sayesinde, daha şık bir izlenim de yakalamak mümkündür. Geniş ve ferah üretimleri sayesinde aynı zamanda tül görevini üstlenen bu perde modelleri, ince bir yapıda ve polyester kumaş kapsamında üretimleri gerçekleştiği için güneşe karşı da büyük bir mukavemet göstermektedir.
Zebra perdeler
İnce ve kalın kumaşların belirli kalıplar eşliğinde kesilerek birleştirilmesi ile birlikte çift katlı bir biçimde tasarımları yapılan zebra perde modelleri, kişisel tercihlere göre klasik ya da zengin bir renk seçeneği kapsamında tercih edilebilmektedir. Kullanılan tüm farklı mekanlara hemen ve kolay bir biçimde uyum sağlayabilen bu perdeler, açıp kapatma noktasında da özel olarak tasarımları yapılmış mekanizmaları sayesinde gün boyu rahat bir kullanım fırsatı vermektedir. Fon perdeler ile birlikte de uyumlu bir biçimde ve görsel bir güzellik yaratılarak kullanılma imkanı yakalanan birçok farklı avantajı bundan bu perdeler, mekanlarınıza apayrı bir hava da getirmektedir.
Perdelerin Kullanımı ve Kullanım Alanları

Sıralı bir şekilde 3 değişik açıp kapanma özelliği bulunan bu zebra perde çeşitleri, mekanizmalı şekilde tasarımları yapılmış perdeler olarak bilinmektedir. Tam olarak kapatıldıkları zaman güneşten koruma görevini üstlenirken, yarım şekilde kapanması ile birlikte bir tür görevi görmekte ve özellikle evlerde büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Özellikle Isı ve ışık denge sağlama açısından farklı açılardan kullanılarak içeriye girecek olan ışık ve bununla birlikte ısı açısından en iyi tasarrufu sunmaktadır. Birçok farklı avantajı eşliğinde istenilen her yerde rahat bir kullanım imkanı sağlayan bu perde çeşitlerini, üstelik çok uygun fiyatlar kapsamında satın alma fırsatı bulunabilmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder